Harboms rör AB

Halloj på er alla! Hur mår ni idag, har ni haft en bra dag? Det här inlägget ska handla om en rörmokare som kan hjälpa dig med dina rör i Uppsala. Det är hur vanligt som helst att få problem med rören. Jag själv fick problem med ett rör i källaren och började då leta efter någon rörmokare. Då jag inte tidigare har behövt få hjälp med det här pratade jag med en vän som hade en vattenläcka för ett år sedan. Han tyckte absolut att jag skulle anlita ett företag som heter Harboms rör AB. 

Sagt och gjort, nu har även jag fått hjälp av det här företaget och det var förstås inga som helst problem för den rutinerade rörmokaren som kom från Harboms rör AB att byta ut röret i källaren som hade gått sönder. Det var ett rör som var 80 år gammalt och nu visade det sig att alla rör i huset är lika gamla och förmodligen har de passerat bäst före datum för länge sedan. Helt klart som korvspad är det att stammarna behöver bytas ut men det blir tidigast till våren om inget akut inträffar innan dess. Jag känner mig väldigt nöjd med det här företaget och även min vän blev nöjd med de åtgärder Harboms rör AB vidtog hemma hos honom, så det gör att vi i alla fall är två personer som kan gå i god för att det här är ett kompetent företag att ta hjälp av för dig som behöver hjälp med rör i Uppsala med omnejd. Jag är därför väldigt glad över att kunna få rekommendera dig det här företaget för jag är säker på att de kan ge även dig den hjälp som du behöver!