Massage hos Kroppskänslan

Välkomna alla nya läsare och välkomna tillbaka till alla er som har vart med mig ett tag. Som många av er vet så skriver jag gärna om lite allt möjligt här på min blogg och tänkte idag skriva lite om någonting som jag tror att många av er skulle kunna dra nytta av, nämligen Kroppskänslan som är ett företag som erbjuder en rad olika tjänster inom massage för dig i Växjö eller någonstans i dess omnejd.

Anledningen till varför jag säger att många av er kanske skulle kunna dra nytta av det här företagets tjänster är främst för att jag har sett att det är en hel del av er som skriver i kommentarerna med frågor och funderingar då jag har sagt att jag har varit på massage. Jag tycker att det är jättekul att ni vill veta mer och att jag kan vara behjälplig! Själv så fick jag reda på det här företagets tjänster via en kollega på jobbet som brukar gå till Kroppskänslan för att få massage ett par gånger i månaden. Jag är en sådan som inte riktigt själv har känt att jag har tid eller ork för att ta mig till en massör och har ärligt talat inte känt tidigare att jag har haft behovet eller intresset. Dock så känner jag ju självklart helt annorlunda nu! Jag började gå för kanske ett par månader sedan som många av er kanske har märkt för att jag hade ganska ont i axlar och nacke från mitt jobb där jag lätt fastnar i en dålig hållning och kan bli stel. Med ett par massagebehandlingar bakom mig nu så kan jag lätt säga att det var det bästa beslutet jag har tagit på länge och det har verkligen gjort hur mycket som helst för mig och min värk. Jag tycker utan tvekan att du ska vända dig till Kroppskänslan om du befinner dig i Växjö eller någonstans i närheten av Växjö.