Massage för ömmande rygg och axlar

Har haft ont i axlarna och ryggen det senaste och känner att det nog skulle vara ett bra alternativ att gå på massage. Känns som att det kan vara ett bra alternativ att göra det på ett bra sätt och känner du att du vill göra det på just det sättet så kanske det är det bästa att göra. Är ju enkelt att bara ringa till Harmoni för kropp och själ i Umeå och be dem om en tid för massage. Tänker att jag nog ska göra det för känns som att det börjar bli lite ohållbart det här med ryggvärken och så har jag även ont i axlarna och tror att det också kan vara något som jag behöver göra. I annat fall så kanske det får överlåtas till något annat, men för tillfället så är det massagebehandlingar som gäller och som får vara det jag får göra för att få det resultat som jag behöver nu när det gäller massage och diverse andra sådana där behandlingar.

Det är ganska bra att be om presentkort och sådant för behandlingar i massage när man fyller år som man sen kan använda när man vill. Jag brukar vilja ha presentkort till Harmoni för kropp och själ i Umeå för att det är till dem jag oftast brukar gå.